De setter pris på deg..

De er overalt, men de er «usynlige». De finnes rundt hvert gatehjørne, på hver kafé, i hver butikk. De finnes overalt. Du ser dem kanskje ikke. Du møter dem kanskje ikke. Men de finnes. Alle steder. Og de er normale, helt normale.

Du er kanskje fan. Stor fan. Ønsker å møte dem. Ta bilde med dem. Få autografen deres. Treffe dem. Klemme dem. Evt. Kysse dem på kinnet. Du drømmer om at de skal kjenne deg igjen. Om at de skal si navnet ditt eller introdusere deg til noen andre. Du drømmer om at du kan bli en del av livet deres. Gjerne de unge. Guttene, mennene. Justin Bieber, Chad Michael Murray. Mens guttene drømmer om jentene. Miley Cyrus, Selena Gomez.

Kjendiser finnes overalt. Rundt hvert hjørne, i en tilfeldig forbi passerende bil. På hver kafé. I hver butikk. Over alt. Og de setter pris på fans. Fans som tørr. Fans som gir alt. Fans som snakker med dem. Fans som hyller dem. De setter pris på deg.

bloglovin

Reklamer

En tanke om “De setter pris på deg..

  1. Lille meg sier:

    Du er min hverdagshelt! Det er så kos å komme innom bloggen for det er alltid et nytt innlegg og jeg kjenner meg alltid igjen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: