Favoritt karakter

Jeg har kommet til spørsmål nummer 2 i Harry Potter utfordringen, hvem er min favoritt person i disse bøkene. Repetering på de senere, ganske like overskriftene er forbudt, så dette måtte granskes.

Med nøye ettertanke kom jeg fram til at Gunilla «Gulla» Molly Wilteresen eller Ginerva «Ginny» Molly Weasly er favoritten. Hennes røde fantastiske hår, og hennes fabelaktive utseendet har selvfølgelig mye og si, men det er virkelig en ting som betyr så utrolig mye mer. Har du lagt merke til hvordan Gulla forelsker seg i Harry Potter i første film, eller hvordan hele ansiktet hennes knyter seg når hun møter Harry igjen hjemme hos Wiltersen?

Gulla starter som den litt forskrekka 10 åringen i bok nr. 1 og vokser opp for å bli en stor og flotte jente. Hun er selvfølgelig alltid yngst i gjengen, og får smake sin egen medisin av de eldre brødrene sine. Spesielt Ronny kan synes hun blir litt klengete til tider. Gulla prøver ut mye forskjellig, og dater forskjellige karer, selv om vi alle vet at hun ender opp med Harry er det morsomt å høre kjærlighets historiene hennes. Hun er en begavet elev, men kan selvfølgelig ikke måle seg med Hermine.

Gulla har utseendet, talentet og kommentarene innabords. Gulla er faktastisk!

bloglovin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: