Krigen

Krigen er i gang. Ingen av dere husker lenger hvem som avfyrte det første skuddet, men det var en slags rus. Hver gang du så skuddet til motstanderen banket hjerte en ekstra gang, men du visste ikke om du skulle besvare det med det samme. Skuddene var ikke harde og farlige, man kjente bare litt prikking her og der. Det er da du skjønner det, det er et slags forhold mellom dere. Han er ikke bare den gutten som sitter der, men en som virkelig føler for at magen din skal ta en liten kolbøtte.

Krigen er ikke farlig, men heller en liten flørteaffære. Av og til tror du at du kanskje bør slutte å skyte, men da er det du som er krigens taper. Den ukes lange «konflikten» gir deg grunn til å tro at han ikke lenger er bare er en i samme klasse, eller en du kun er venn med på Facebook.  En poke fra han får deg til å smile, du venter gjerne ett par timer før du gjengjelder tjenesten og håper at han også trekker på smilebåndet når han endelig får en notification fra deg.

Pokewar, Pokekrig, Dultekrig.. Kjært barn har mange navn, men det mange ikke har brukt i sin munn enda er noe som kan forbindes med flørting. For det er det det er, hvis det er med en av motsatt kjønn da hvis man ikke er homofil da, er det med en av venninne dine så er det vel en mer vennskapskriging. Jeg har vært borti noen som gjorde krigen litt annerledes, ikke om å gjøre å holde på lengst, men om å gjøre å få flest poke tilbake.

Krigen slutter når den ene slutter å skyte tilbake, blir det deg eller han?

bloglovin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: